Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (2.86 secunde)
Cu aceasta am atins o noua culme a politicii antisociale a unui cuplu politico-administrativ canceros - aceea ca poporul roman sa fie aparat tocmai de Fondul Monetar International de incompetenta, abuzul de putere si nesimtirea propriilor guvernanti.
Nici macar membrii majoritatii guvernamentale nu acorda primului ministru Emil Boc increderea de care ar avea nevoie, carenta care difuzeaza lent in intregul aparat de stat si in intreaga societate.
Cu totii ne plangem ca avem un aparat supradimensionat, pentru a putea asigura un cadru la nivel national cu plafoane maximale", a declarat premierul Emil Boc.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj are un aparat propriu de aproximativ 150 de angajati, potrivit responsabilului de Resurse Umane si administrator al judetului, Alin Mitrica.
"Celebram primul zbor cu un aparat construit de Aurel Vlaicu, pilotii civili si militari care participa incercand sa aduca un omagiu celor care au fost pionierii aviatiei", a declarat sambata Radu Berceanu la Otopeni Air Show 2010.
Presedinta Camerei s-a aparat spunand ca nu are atributul de a numara cati deputati sunt in sala, iar, conform regulamentului, acest lucru il poate face doar daca exista o solicitare.
"Se comporta exact ca un om disperat, care stie ca nu-si mai poate reface imaginea dupa ce a furat voturile si a aparat-o pe Anastase", a mai spus Ponta.
Pur si simplu, ori de cate ori e un ciclu electoral, din pacate s-a intamplat acest lucru si realitatea este ca avem un aparat functionaresc si un personal in sectorul public mult mai numeros decat cel din alte tari.
"Eu nu am spus ca aceste amendamente trec in plen, nu pot eu sa spun plenului ca aceste amendamente trec sau nu", s-a aparat ministrul.
Printr-o asemenea modificare a legislatiei electorale, coroborata cu mobilizarea infernalului aparat de partid social-democrat, Presedintele cauta sa formeze inca o coalitie pestrita care sa mentina PDL la putere post-2012 si sa-l scape de posibilitatea suspendarii.
Nu avem sanse sa facem un minister eficient, nu avem sanse sa garantam siguranta cetateanului. Nu avem sanse daca in fiecare an mai venim cu promotii intregi, daca in aparat nu facem curatenia necesara.
Am vorbit si pentru un aparat cu ultrasunete sa vedem daca le alunga, ca sa luam mai multe. Pana atunci am vorbit cu pompierii sa vina saptamana viitoare cu o autospeciala cu scara si sa le distruga cuiburile cu jeturile de apa.
Tot prin regulament, este interzisa utilizarea in piata a oricarui aparat electric, electronic si electrocasnic, cu exceptia cantarelor si a caselor de marcat.
Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis, va fi aparat de colegii de partid. O spune presedintele PSD, Victor Ponta, care a mai declarat ca acesta ar trebui sa-si dea demisia imediat.
Tot prin regulament, este interzisa utilizarea in piata a oricarui aparat electric, electronic si electrocasnic, cu exceptia cantarelor si a caselor de marcat.
Citeste mai jos cele mai importante declaratii facute joi de Traian Basescu • Va marturisesc in paranteza ca am avut temerea ca 2012 fiind un an electoral, am risca derapaje bugetare • La fiecare alegeri, daca va uitati in istorie, urmatorii doi ani dupa alegeri am muncit sa reparam ceea ce stricasem • Inca avem un aparat care consuma mult in raport cu ce producem • Obiectivele nu sunt sa taioem subventiile sociale, ci sa le orientam mai bine • Vizam si reducerea unor cheltuieli cu aceasta asistenta, dar nimeni nu va fi abandonat de suport doar pentru ca vrem sa reducem cheltuielile • Cei care vor primi subventiile ar putea sa primeasca mai mult decat in prezent • Doar romanii care au nevoie trebuie sa primeasca ajutoare.
Tot prin regulament, este interzisa utilizarea in piata a oricarui aparat electric, electronic si electrocasnic, cu exceptia cantarelor si a caselor de marcat.
Germania, si partial Polonia, care au iesit cel mai bine din criza, sunt tarile care au pastrat un aparat industrial productiv semnificativ, care nu si-au supra-dimensionat sectorul serviciilor, si au o gandire strategica.
Cealalta parte a sa este un amestec de regii ale statului, folosite de politicieni pentru a drena banii publici, de intreprinderi mici si mijlocii care se zbat sa supravietuiasca intr-un mediu economic si legislativ ostil, supuse abuzurilor unui aparat de stat care are un singur proiect economic:
Beneficiile postului de consilier prezidential - Deplasari in strainatate pe banii Administratiei Prezidentiale - Masina de serviciu - Locuinta de serviciu - Secretara, aparat de lucru - Salariu in jur de 1.000 de euro.
google-analytics.com